Hoe style jij je kaarsen?

Benieuwen is een recycle project waarmee nieuwe kaarsen gemaakt worden van restafval. Er is natuurlijk meer restafval wat je kunt gebruiken om jouw kaarsen te stylen. Denk aan de glazen potjes die je misschien naar de glasbak zou brengen. Met een spoelbeurt in de vaatwasser laat het label vaak los en is het potje geschikt om een kaars in te branden. Bij Benieuwen gaat dan de voorkeur ernaar uit om verschillende potjes en kleuren kaarsen bij elkaar te zetten. Diversiteit maakt het geheel interessant.


Houd je meer van regelmaat dan kun je een bepaald type potje sparen en deze groeperen. Een kleur kaars en het geheel ziet er super sfeervol en gestyled uit.


De glazen potjes kun je mooi maken met lintjes. Van kleins af aan leerde mijn moeder mij om lintjes en strikjes van gekregen cadeautjes te bewaren. Dat ben ik altijd blijven doen. Niet alleen handig op het moment dat je een cadeautje wilt inpakken, ook leuk om als decoratie te gebruiken.


En wist je dat een stompkaars ook nog eens langer brand in een pot? De moeite waard dus om de komende tijd een aantal potjes te bewaren.
24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kaarsen